Őszinteség

woman_mirrorŐszinteség

Légy őszinte önmagaddal!
Láss tisztán, világíts rá bátran vakfoltjaidra, hiszen ezek választanak el az Áramlástól.

Amíg illúziókba burkolod magad, nincs befelé haladás; csak tévelygés a felszínen, ami hosszútávon kimerültté és szikárrá tesz. A hamisságok erdejében vándorlókban előbb-utóbb megfagy az élet, ami gyors öregedésre készteti a testet és kiszárítja a lelket. Nem marad más, mint az egó kényszerű vágya az energianyerésre, a hatalomszerzésre, méghozzá a túlélés egyetlen lehetőségeként.

Tudd, hogy egyáltalán nem szükséges végigszenvedned az életet. Lehetsz akár boldog, szabad és gömbölyűségben ragyogó, de ehhez elengedhetetlen, hogy felvállald az őszinteséget. Ha mered meglátni természetes sebezhetőségedet, ha van erőd szembenézni félelmeiddel és gyengeségeiddel, és elengedni kóros tökéletességvágyadat – elindul a Nagy Kaland, amely Belső Napod felfedezéséhez vezet, azaz egyre inkább a valódi, rendíthetetlen Önszeretet állapotába emel.

Ne mások életét éld, mert az nem tud táplálni. Légy merész felismerni: ez vagyok itt és most én – és ha nem tetszik, VÁLTOZTATHATOK rajta. Bármilyenné formálhatom magam – de csak akkor, ha elfogadom, jelenleg EZ VAN, innen tud elindulni az Utam… Az én személyes, megismételhetetlen, egyedi Történetem… amelynek szabad döntésem alapján mától alakítója és hőse is lehetek, ahelyett, hogy elvakult, sodródó áldozatként menekülnék saját belső árnyékaim elől…

(csszabovirag)