happy-children1

FÉNYPONT OKTATÁSI PROGRAM

Tizennyolc évvel ezelőtt született egy Látomás, ami azóta a megvalósulás útján halad.
Ahhoz azonban, hogy szervezett keretek között, valóban “testet ölthessen”, együttműködő partnerekre, segítőkre, támogatókra van szükség, azaz talán éppen RÁD. Ha inspirációt érzel egy nemes cél érdekében az önkéntes csoportmunkához, ne tétovázz, írj nekünk: fenypont@gmail.com – FOGJUNK ÖSSZE EGY JOBB VILÁGÉRT!

– Facebook-oldalunk (Gyógyító Mese) célja minél több alternatív oktatási módszer, óvoda-iskola bemutatása, hogy a Szülők a hazai palettát áttekintve tudatosabban dönthessenek gyermekeik iskolaválasztása – és így jövője –  felől. A facebook-csoportunkba felvétel kérhető, ahol is oktatással, gyermekneveléssel kapcsolatos értékes cikkeket osztunk meg, rendszeresen.

iskola

A FÉNYPONT ÓVODA ÉS ISKOLA

– Konkrét OKTATÁSI PROGRAMUNK:
Tizennyolc éve “teszteljük” speciális pedagógiai módszereinket a hozzánk ellátogató gyermekek és felnőttek csoportjain. E programok célja ugyanis nem titkoltan az is, hogy e kipróbált kezdeményezések tapasztalatait végül összefűzzük egyetlen működőképes rendszerré. A műhelymunka nagy intenzitással zajlik, az elmúlt több mint másfél évtized során sok tapasztalat született. Ahhoz azonban, hogy a FÉNYPONT Pedagógiai Iskola, a FÉNYPONT Szülői Iskola, a FÉNYPONT Óvoda és a FÉNYPONT Iskola a gyakorlatban, egységként is megkezdhesse működését, gyakorlati segítségre van szükség, összefogással. Ehhez toborzunk újra és újra lelkes, tenni vágyó önkénteseket, akik Alapítványunk alapvető szellemiségével egyetértve cselekvésre is készek, akár a majdani mindennapok programkidolgozásaiban, akár a működéshez szükséges háttér megteremtésében. Olyan szakemberek vagy a témában elszánt önkéntes segítők, lehetséges támogatók, szponzorok  jelentkezését várjuk (fenypont@gmail.com), akik idejüket, energiáikat készek egy nemes cél érdekében mozgósítani. Bizonyos időközönként műhelymegbeszéléseket hirdetünk, amikor is csatlakozni lehet békés mozgalmunkhoz. Az időpontokat megtalálod Naptárunkban. A Fénypont – és így épülő Rendszerünk – szellemiségéről pedig a következő oldalon tájékozódhatsz – KATTINTS.

Feltétlenül érdemes további honlapjainkra is ellátogatni, hogy Rendszerünk még inkább felfedje magát Számodra:
GYÓGYÍTÓ MESE
FICÁNKA gyermeknevelési blog
SZAKRÁLIS KÖZPONT (NŐI ENERGIAKÖZPONT)
ALKOTÓI KÖZPONT
MANDRALÍNIA KÖNYV ÉS MUSICAL