princessPROGRAMJAINK, Szabó Virág vezetésével
A 2017-es paletta
Időpontok

NŐKNEK SZÓLÓ PROGRAMOK

Mindazon Nőknek, Asszonyoknak ajánljuk a Központ tevékenységét, akik fizikai, érzelmi, mentális kihívásokkal küzdenek, nem találják saját Nőiségüket, nem élik Önszeretetüket, egészséges Szexualitásukat, nem találják a Párjukat, vagy a Férfival, Édesanyjukkal, Gyermekeikkel való kapcsolatuk diszharmonikus.
És mindazon Férfiaknak, akik a szívnyitáson dolgoznak, érteni és élni kívánják saját női energiáikat, vagy egyszerűen közelebb szeretnének kerülni a Nőhöz.
Kamaszlányoknak szintén szívből ajánljuk a Női Központ látogatását, hogy felkészülhessenek a Női, Anyai feladatokra. Tanfolyamok, előadások, izgalmas cikkek és beavató női mesék sora…

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Rendszeres programjaink, Virág inspirált vezetésével:

– Méhgyógyítás Nőknek

“Nem tudom, nem értem teljesen, mi történik ezeken a tanfolyamokon, de egy biztos: rámutatott a bennem élő csodára, és azóta mélyen tisztelem önmagam”…
“A női együttlét átalakította az önmagammal való viszonyomat. Azóta élem, hogy nőnek lenni ajándék.”
“Volt ciszta, nincs ciszta. Teljesen felszabadultam, meggyógyultam. Köszönöm”.
“Azt mondták, nem lehet gyerekünk, pedig nagyon szerettünk volna. A méhgyógyító tanfolyamon kioldódott egy erős blokk bennem – és ma már a karomban tarthatom kisfiamat”. 
“Rendkívül felkavaró, érdekes, izgalmas és szárnyaló a női körben a munka. Életem legbecsesebb napjai közé sorolom a Virágnál töltött időt… Imádtam minden másodpercét, ráadásul minőségi változást hozott az életembe…”
Száznál több pozitív visszajelzés…
Meghívásra min. 8 fős női közösségekhez Virág szívesen utazik. Az együttlétek 2-4 naposak lehetnek.

 • FONÓ mesekedvelő Nőknek
  Rendszeres program, zártkörű rendezvény, 8-10 főnek. Virág meghívásoknak is eleget tesz.
  A mesékkel dolgozunk, megidézve a Fonó légkörét. Azoknak a nőknek ajánlott, akik szívesen eltöltenek néhány órát női körben, válaszokat keresve életük elakadásaira. Kiscsoportos meseterápia – a Női Kör áramlásában.
  “Varázslat”.
  “Az aktuális kérdéseimre valahogy mindig választ találok ezeken a körökön. Nagyon jó megnyílni a bizalom légkörében. És persze sosem gondoltam volna, hogy a mesékben benne vannak életünk megoldásai. Imádom…”
  “Női körben áramlani – hatalmas erő. Virág vezetése mindig felemel és szárnyakat ad. És közben gyógyulok, érzem. A nála tanultak valódi tudásként beépülnek a mindennapokba – sosem tudom előre, mikor profitálhatok belőlük, de mindig megtörténik. A mesékbe pedig újra beleszerettem… micsoda kincsestár áll rendelkezésünkre általuk!”

A női programokhoz erősen kapcsolódnak Mesés Programjaink. Érdemes közöttük is böngészni…

MESÉS, ALKOTÓS PROGRAMOK – MINDENKINEK!

– Az ÍRD MAGAD BOLDOGRA – SZAKRÁLIS ÍRÓAKADÉMIA azok jelentkezését várja, akik az ÍRÁS gyógyító EREJE által kívánják oldani életük blokkjait, elakadásait, illetve szórakoztató, kiscsoportos, mélyre tekintő tollforgatás segítségével fedeznék fel saját belső csodáikat.
blueA programon való részvételhez nem szükséges az írásban való jártasság –
elegendő hozzá némi kalandvágy, nyitottság és a hívás a változ(tat)ásra.
Szabó Virág havi rendszerességgel várja a tollforgatókat – és nyári táborral  is jelentkezik idén.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A fénypontosok további workshop-lehetőségekkel is szolgálnak, így időről időre érdemes visszalátogatni hozzánk.

KAPCSOLATAINK GYÓGYÍTÁSA
Írói tábor felnőtteknek, csodálatos természeti közegben.
3 nap – amikor szabadon áramolva találkozhatsz önmagaddal, a papíron kalandozva feloldhatod életed blokkjait, felvállalhatod belső erődet, megtalálhatod új irányaidat. Elmélyülés, tisztánlátás, fejlődési lehetőség – mindez kiscsoportban, erős energiában, élvezetes formában. Azoknak, akiknek az írás olyan, akár a levegővétel; azoknak, akik érzik, hogy írnának, de a döntés még nem született meg hozzá, vagy elakadtak a folyamataikban; és azoknak, akik új utakat és lehetőségeket keresnek önmagukban, önmaguknak – és talán sosem gondolnának arra, mekkora mágia is az írás… Kapcsolataink gyógyítása, a tollforgatás segítségével.

AMIVEL SZABÓ VIRÁGOT MEGKERESHETED: 

 • DRÁMA-ÉS MESEFOGLALKOZÁSOK GYEREKEKNEK
 • ELŐADÁSOK A MESÉRŐL, A MESE FONTOSSÁGÁRÓL PEDAGÓGUSOKNAK, SZÜLŐKNEK
 • ÍRÓI ÉS ÚJSÁGÍRÓI KÉPZÉSEK GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK
 • NŐI ÖNGYÓGYÍTÁST SEGÍTŐ TRÉNINGEK NŐKNEK ÉS KAMASZLÁNYOKNAK
 • FONÓK ÉS NŐI WORKSHOPOK, MESE-WORKSHOPOK ANYÁKNAK ÉS NAGYANYÁKNAK
 • GYÓGYÍTÓ ÍRÓI ÉS MESE-TRÉNINGEK, WORKSHOPOK MINDEN KOROSZTÁLYNAK

INFORMÁCIÓ: A FÉNYPONT GYÓGYÍTÓ MESE – KÖZPONT HONLAPJÁN (FEJLESZTÉS ALATT)
FIGYELEM! INTERAKTÍV HONLAP KÉSZÜL, SZÁMTALAN PRAKTIKUS INFORMÁCIÓVAL, SEGÍTŐ ANYAGGAL SZÜLŐKNEK, PEDAGÓGUSOKNAK