A FÉNYPONT KREATÍV MŰHELY aktuális programkínálata – 2018. 

JELENTKEZÉS és INFORMÁCIÓ:
Hyross Katánál: fenypont.hyrosskata@gmail.com, 06/20/222-08-65

TUDNIVALÓK
A programváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk. 
A programokra előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges, azokat ugyanis csak a minimum létszám elérése esetén tudjuk megtartani. Kérünk, ha jelentkeztél, de később úgy alakul, hogy mégsem tudsz velünk tartani, jelezd felénk időben és mindenképpen, hogy lássuk a pontos létszámot. Köszönjük az együttműködésedet.
A programokról részletes információt a weboldal egyéb menüpontjainál találhattok.

Az előadásokon és a tanfolyamokon hangi és képi felvétel NEM készíthető!
Az egyéb menüpontokra kattintva bővebb információt kaphattok a programról és az előadóról. 

 • ÁLDOTT ANYASÁG, önismereti mese-workshop anyáknak, nagyiknak, belső gyermeküket ringatni vágyó nőknek
  Részletek
  Piliscsaba, Forrás Központ
  Tartja: Szabó Virág
  Dátum: március 4. és május 26.
 • MÉHGYÓGYÍTÓ AKADÉMIA – részletes anyag kérhető Hyross Katánál

  NŐÉBRESZTÉS, MÉHGYÓGYÍTÁS, SZAKRÁLIS OTTHONTEREMTÉS
  A BENNÜNK ÉLŐ NŐ ÉBRESZTÉSÉNEK, ÉBREDÉSÉNEK NAGYON IDEJE VAN.
  SZÜKSÉGES VÉGRE FELESZMÉLNÜNK A CSIPKERÓZSIKA-ÁLOMBÓL, ÉS MAG-UNKAT HARMONIZÁLVA HOZZÁKEZDENI TUDATOSAN IS AHHOZ, AMIÉRT ITT VAGYUNK: A NŐ, A FÉRFI, A GYERMEK, A CSALÁD A BOLYGÓ GYÓGYÍTÁSÁHOZ, FELEMELÉSÉHEZ. A SZENVEDÉS, A FÁJDALOM, A FÉLELEM NEM TOVÁBBADANDÓ ÖRÖKSÉGÜNK.  BÚCSÚT INTVE EZEKNEK, A SZAKRÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ ÚTJÁT KELL VÁLASZTANUNK, HA TÁPLÁLÓAN-SEGÍTŐEN KÍVÁNUNK RÉSZT VENNI MINDABBAN, AMI ELKERÜLHETETLENÜL, VALAMENNYIÜNKRE A KÖZELI ÉS A TÁVOLI JÖVŐBEN VÁR. EZ PEDIG NEM MÁS, MINT A FÖLD BOLYGÓ ÉS RAJTA AZ EMBER REZGÉSSZINTJÉNEK ÁTHANGOLÁSA. EZ A FOLYAMAT KOMOLY FELKÉSZÜLTSÉGET IGÉNYEL MINDÜNKTŐL. CSAK A KÖZÉPPONTUNKBAN ÁLLVA VAN ESÉLYÜNK POZITÍVAN REAGÁLNI AZ UNIVERZÁLIS TÖRTÉNÉSEKRE.NINCS FONTOSABB ÉS SÜRGETŐBB TENNIVALÓNK ÖNMAGUNK FELÉBRESZTÉSÉNÉL!

  AZ IGAZSÁG AZ, HOGY NINCS TÖBB IDŐ A DÉMONJAINKKAL VALÓ KERGETŐZÉSRE; CSAK POZITÍV HOZZÁÁLLÁSSAL, (MESE)-HŐSNŐI MAGATARTÁSSAL TUDUNK FÉNYT HOZNI A VILÁGBA, A  VILÁGNAK, ÉS SZERETTEINKNEK – ÁRAMLÁSBA HOZOTT NŐI ENERGIÁK NÉLKÜL EZ NEM LEHETSÉGES. AZ ÁLDOZATSZEREPHEZ VALÓ RAGASZKODÁS HELYETT SAJÁT ERŐNK FELVÁLLALÁSA AZ ÚTJA ANNAK, HOGY MEGTÖRVE A CSALÁDI ÉS TÁRSADALMI „ÁTKOT”, SZÁRNYALÁSBA VIGYÜK NEMCSAK MAGUNKAT, DE HÍVJUK MAG-UNKKAL MINDAZOKAT, AKIKET SIMOGATÓ, INSPIRÁLÓ SZÁRNYAINKKAL ÉRINTENI TUDUNK. AZ ÖNMEGTALÁLÁS, MAJD AZ EBBŐL A BELSŐ, ERŐS MAGBÓL VALÓ KAPCSOLÓDÁS MÁSOKHOZ IMMÁR NEMCSAK LEHETŐSÉGÜNK – DE ÚGY VÉLEM, AZ IDŐ SÜRGETETTSÉGE MIATT, KÖTELESSÉGÜNK IS.  (EGY JOBB VILÁGÉRT…)

  MINDENNEK AZ ALAPJA – ÉGEN ÉS FÖLDÖN – BELSŐ ÁTALAKULÁSUNK; A VALÓDI, ISTENNŐTŐL KAPOTT, NŐI ENERGIÁK FELTÁMASZTÁSA AZ ÚT AZ EGÉSZ-SÉGHEZ. NEM A VERSENY A FÉRFIVAL – HANEM A MELLÉÁLLÁS, AZ EGYENRANGÚSÁGBAN ÉLÉS, EGYMÁS KÖLCSÖNÖS TÁMOGATÁSA A SZÍVBEN. AZ EGÉSZSÉGES NŐI ENERGIÁK INSPIRÁLÓ JELENLÉTE NÉLKÜL AZ ÉPÍTŐ, PROVOKATÍV FÉRFI ENERGIA SEM TUD GYÓGYULNI. EZÉRT VANNAK VÁLSÁGBAN A PÁRKAPCSOLATOK, A HÁZASSÁG, A CSALÁD.

  AZ EGYENSÚLY MEGTALÁLÁSA ÉS FENNTARTÁSA A VILÁGGYÓGYÍTÁS FŐ ESZKÖZE.

  PERSZE NEM KELL, ÉS VALÓSZÍNŰLEG NEM IS LEHET EGYEDÜL VÉGIGCSINÁLNI EZT AZ UTAZÁST. EGYÜTT HALADUNK, MI, NŐK, KÉZ A KÉZBEN. LEGALÁBBIS EBBEN HISZEK, HOGY KÉSZEK VAGYUNK ERRE. A RIVALIZÁLÁSMENTES EGYÜTTLÉTRE.

  EGYÜTT UTAZUNK,  AZONBAN: TE MAGAD FOGOD VÉGIGJÁRNI AZ UTAT, MI, TÖBBIEK CSAK KÍSÉRŐID LESZÜNK, TÁMOGATÓID, ERŐSÍTŐID – ÁM, A GYŐZELEM ÉS AZ UTAZÁS SORÁN MEGÉLT TAPASZTALAT ÉS TUDÁS A TIÉD MARAD, ÖRÖKRE, ELVEHETETLENÜL.

  KÖZÖS KALANDRA HÍVLAK MOST, TÉGED, A NŐT.

  AMINEK A NEVE: MÉHGYÓGYÍTÓ KURZUS, A TUDATOS NŐNEK.
  (MERT MINDEN NŐÉRT GYÓGYULUNK.)

  Részletes anyag Hyross Katánál kérhető: fenypont.hyrosskata@gmail.com, 06/20/222-08-65

 • SZAKRÁLIS ÍRÁSSZÁMOMRA IS HIHETETLEN, DE PONTOSAN HÚSZ ÉVE TANÍTOM AZ ÍRÁS MÁGIÁJÁT AZ ARRA HÍVÁST ÉRZŐKNEK – FELNŐTTEKNEK ÉS KAMASZOKNAK EGYARÁNT. A KÉT ÉVTIZED BIZONYÍTOTTA, HOGY ÍRNI NEMCSAK AZ ADHATÁS, A MEGOSZTÁS GYÖNYÖRŰSÉGÉÉRT JÓ, HANEM AZÉRT IS, MERT EZ AZ EGYIK LEGBIZTONSÁGOSABB, LEGHATÉKONYABB ÖNISMERETI MÓDSZER, ILLETVE TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT, AMELLYEL VALÓBAN ÁTHANGOLHATOD ÉLETED NEM-MŰKÖDŐ PONTJAIT, ÉS MEGGYÓGYÍTHATOD ÖNMAGAD. MÉGHOZZÁ ÚGY, HOGY KÖZBEN JÁTSZOL, ÉLVEZETES MÓDON FELFEDEZEL, TEREMTESZ – TÁNCOLSZ A PAPÍRON.  MINDEN ALKALOM, MINDEN TALÁLKOZÁS EGYEDI – ÉS A KATARZIS, HA MEGNYITOD MAGAD -, ÁTÜTŐ. ARRÓL NEM IS SZÓLVA, HOGY A KÖZÖS ALKOTÁS VALÓDI PRODUKTUMOKAT IS HOZHAT – SOKAN TÉNYLEG KÖNYVÍRÁSRA, NOVELLAÍRÁSRA ÉS ÚJSÁGÍRÁSRA ADJÁK A FEJÜKET AZOK KÖZÜL, AKIK MEGFORDULTAK MŰHELYÜNKBEN.A MÓDSZERT NEHÉZ BEMUTATNI – AZ INSPIRÁCIÓ AZ ALAPJA. AZ ITT ÉS MOST, ILLETVE A KÖZÖSSÉG EREJE, AZ ADOTT JÁTÉK (AMIT SZINTÉN A PILLANAT SZÜL), ÉS PERSZE AZ ENERGIÁK MENTÉN MEGNYÍLÓ TUDATALATTI ELME VARÁZSA. ÉPPEN EZÉRT KIDERÜL – AKI ÁTADJA MAGÁT A FOLYAMATNAK, VALÓBAN KÉPES ÍRNI – RÁADÁSUL GYÓGYÍTÓ TÖRTÉNETEKET, AMELYEK RÁVILÁGÍTANAK ÉLETÉNEK BLOKKJAIRA, ELAKADÁSAIRA, OLDJÁK VAGY AKÁR FEL IS OLDJÁK AZOKAT… ÚGY, HOGY KÖZBEN Ő MAGA AKÁR REJTŐZVE IS MARADHAT, NEM KELL KIADNIA MAGÁT MÁSOKNAK… MIKÖZBEN EGY TELJESEN BIZTONSÁGOS UTAZÁSON VESZ RÉSZT, SAJÁT LÉLEKERDEJÉBEN. TÖBB SZÁZ GYÓGYULÁS BIZONYÍTJA, AZ ALKOTÁS EREJE ISTENI ÖRÖKSÉGÜNK…

  HA CSATLAKOZNÁL ÖRÖM-ÍRÓI KÖRÜNKHÖZ (amelyben egyre intenzívebben van jelen a dráma eszköztára), IDÉN IS VAN ERRE LEHETŐSÉG, A KÖVETKEZŐ IDŐPONTOKBAN, TÖRÖKBÁLINTON:

  február 17. március 3. április 7. május 13. június 9.

  TÁBOR: július 6-8. (várhatóan Velencén)

  Szeretettel várlak: Szabó Virág