Küszöbön

Minden, ami történik, érted van.
Egyre harsogóbb ébresztőt fújnak az Univerzum Igaz Szívű Munkásai, hogy felismerd végre: elérkezett a tettek ideje. És ha mégis alszol tovább, kimaradsz a sok évezredes lehetőségből,  gátja leszel a tömeges felemelkedés folyamatának. Fejest ugrassz a Kilátástalanságba…
Pillants a híradóba, nézz meg egy hírportált, és fogadd el: felgyorsult körülöttünk és bennünk minden. Földanyánk és gyermeke, az ember belső feszültségtől reszket – nincs tovább.  Az Új Kor felé haladásunk elengedhetetlen, ám ez a közeledés újfajta szemléletet kíván. Nem léphet át a Kapun az, aki nem készíti fel önmagát az új energiák befogadására.
Emlékezz vissza, mi történt 11.11.11-én. A város felbolydult hangyabolyra emlékeztetett, mintha eszüket vesztették volna az emberek. A feszültség, a szorongás szinte fogható volt a levegőben.

Tekints ki az ablakon: vibrál a világ… ember embernek farkasa, ádáz küzdelem zajlik a talpon maradásért… Egyetlen megoldásunk a felvállalás – rábólintani a belső munkára, és fényt hozni végre az életünkbe, árnyékok kergetése helyett.

Melyek a változásokat inspiráló energiaáradat érkezésének jelei? A fejfájás, az álmatlanság, a szokatlanul intenzív álmok jelentkezése, a látászavar, a kontrollvesztés, az érzelmi hullámok, a pánikrohamok, a sötét gondolatok, a hatalmas és váratlan szeretetáramlatok, a fokozott érzékenység, az érzékszervek befogadó erejének növekedése, az étkezési zavarok, az időérzék elvesztése, a kimerültség, az ürességérzet, a mellkasi nyomás és szívdobogás, az idegenségérzet, a felerősödött szorongás, a szokatlan hangok tapasztalása… A sor folytatható, de nem ez a lényeg.
Ami fontos – a stabilitás, ami megértéssel és meditációval érhető el. A szívcsakra megnyitásával, amely elengedhetetlen eszközünkké válik az előttünk álló kihívásokkal teli időkben.

Ne harcolj – áramolj és légy a pillanatban, tudatossággal. Csak így lépheted át odaadással a Küszöböt.