Illúziók helyett

Repedezik öröknek hazudott világunk: a folyamat lépésről lépésre mutatja, hogy e földi létben minden múlandó. Az elengedés művészetének gyakorlásával készít fel bennünket az Univerzum az Új Korba való átlépésre – illúziók törnek szilánkokra mindennapjainkban azért, hogy végre megértsük, mi fontos igazán.
Még sincs mitől félned.  Szeretve vagy, csak épp saját didergő, fagyott szíved nem képes felismerni, hogy milyen áldást küld feléd nap mint nap az Isteni Terv által a Létezés. Ha tüzet raknál belső kemencédben, megvilágosodna számodra az Igazság: az élet birtoklás és versengés nélkül kétségtelenül a csodák mentén halad… Csak éppen tapasztalat híján ezt nehéz elhinni – belelépni az Áramlás Patakjába az elme értelmezése szerint: öngyilkosság…
…holott a Létezés pontosan ott kezdődik…
…ahol híd épül ember és ember között, előítéletek nélküli összefogásban.

Ám a félelmet elengedni olyan nehéz… hiszen hozzászoktunk sok évezred alatt.
Pedig mögötte, az Ismeretlenben nincs más, csak a Mindenséget átölelő Szeretetfény…

Van-e bátorságod átlépni a küszöböt? Vagy továbbra is meghagyod magadnak a Maya káprázatvilágában való szunyókálást, míg az valóban darabjaira nem hullik szét körülötted… mert szenvedni mégiscsak biztonságosabb érzés, mint fejest ugrani a Végtelenbe…?