Sebzett sámán

Hiteles gyógyítóvá az válik, aki saját izzadtságával öntözi felszakadó sebeit.  Nincs más tudás, csak a tapasztalaté, mert annak fájdalomból fénnyé transzformált energiája az egyetlen, ami másokat is inspirálni tud a változásra.

Gyűjthetünk hangzatos bölcsességeket, olvashatunk könyveket, járhatunk tanfolyamokra, ám ha tudatosodunk, ráébredünk: ezek katalizálhatnak bennünket ugyan, de nem versenyezhet a belőlük nyert információ a megéltség mélységeivel.

Ha olyan mestert keresel, aki makulátlan múlttal bír, soha nem tévedett, és ma is minden téren tökéletes – csalódni fogsz.  Gyanakodj inkább, ha az emberi úton a sebhely nélküli létezés hangoztatásával találkozol, mert e hivalkodó magatartás vagy egy csaló sajátja, vagy pedig egy illúzióiba zárkózott, önbizalomhiányos tudatlané.

Fogadj minden pofont tanításként, és minden örömteljes áramlást erősítésként…
Engedd meg magadnak a tanulás általi emelkedést…
Mondj igent az életre, bólints rá a lehetőségre: bármikor, bárki által fejlődhetsz, minden egyes létező válhat mestereddé egy-egy életszakaszban, ha befogadó vagy az üzenetekre.
Engedd, hogy megégethessen a szenvedély, ami fel-fellobban az élet iránti elkötelezettséged katartikus pillanataiban… Engedd, hogy szabálytalan lehess és csapongó, ha magával ragad a hév…
… Mert épp e lángolás során szerzett égési sebek azok, amelyek fájdalmukkal és mélységükkel a szívedbe vésik a Tudást…

A gyógyuló sámán nem véletlenül tetoválásokkal teli… Van bátorsága az élethez.
Nem óvja magát, inkább tapasztal…
Farkasszemet néz a félelemmel, és belegázol a Végtelenbe.
Ettől válik Bölccsé. Ettől válik Varázslóvá.
Arról ismersz rá, hogy kellően merész ahhoz, hogy megismerhesse a lélek ráncait…