Ébredj, Királylány!

Ébredj, Királylány!

Nem volna bölcs átaludnod a Megváltó érkezését, hiszen ha rábólintasz hívására, Világszerelem  és Aranyló Birodalom lesz a jutalmad.
Itt az idő: töröld ki a szemedből az álmot, és légy éber, befogadó. Köszöntsd nyitottsággal az érkezőt: bízz abban, hogy jelenlegi kihívásaid azért vannak, hogy megvívva őket, felkészítsenek a Szent Egyesülésre a Fény Urával. Hogy aztán jöhessen a “boldogan éltek… az örökkévalóságig, és azon is túl”. Mert az Isteni Terv erről szól: csakhogy megvalósulásához szükség van arra, hogy odaadással, kitárt szívvel éld meg e lehetőséget.
Tettél valaha olyat, amit megbántál? Védted-e magad kőfalakkal a szeretet hullámaival szemben? Mondtál-e nemet  egóból, amikor a szíved igent kiáltott volna? …akkor talán arra is emlékszel, hogy milyen sokáig fájt benned a félelem győzelme: szenvedtél a temetésre ítélt álmok miatt.
Most valamennyiünk számára ez következik: az Új Kor küszöbén való átlépés feltétele az, hogy merjük felvállalni a bennünk élő Szeretetet, a maga teljességében. A tét óriási – belső fényünk felszabadításával Aranyba boríthatjuk a bolygót, az emberiséget, az ÉLETET. Ha van hozzá bátorságunk… és nem menekülünk ismét egónk pajzsai mögé, dermedt remegésben hagyva szűkölő lényünket, amely inkább választja a szenvedést, mintsem ugrik fejest az ismeretlenbe.
A Királyfi hamarosan bekopogtat hozzánk, és aztán talán nem jön többet. Ideje felkészíteni magunkat a Találkozásra, hogy bátran és elfogadva – kellünk neki -, mondhassuk ki az áldást Kapcsolódásunkra. Nincs több esély – itt és most azonban támogatottak a lehetőségeink arra, hogy végre boldoggá tegyük önmagunkat, mindörökre…

Cs. Szabó Virág

Gyakorlati felkészülés az Új Korra – NŐKNEK. ITT