Belső üzenetek

Belső üzenetek

Ha pihenésre kényszerít az élet, azt jelenti, hogy már egy ideje csörög a belső vekkered. A Lelked kér figyelmet önmagának, mert valamerre mozdulnod kell életvezetésedben. Ha bölcs vagy, felismered: jóakaratú figyelmeztetés minden betegség; markáns emlékeztető arra, hogy változtatnod kell.
A fizikai test hiteles tükör, megmutatja, hol tartasz az utadon. Amelyik testrész reklamál, az küld aktuálisan jelzést neked arra, hogy gyógyítani kell érzelmi vagy mentális testedet. Ahhoz azonban, hogy az üzenetét befogadhasd, értened kell a nyelvezetét – és először is csöndedbe kell ringatnod magad, hogy meghalld a válaszokat.
A spirituális beállítottságú emberek hajlamosak elhanyagolni földi alkatrészeiket – pedig van egy nagyon fontos tény, amelyre oda kell figyelnünk: az Új Kor felé haladva erős fényenergia-dózisokat kapunk, amelyek befogadására fel kell készítenünk fizikai testünket is. (Máskülönben az összeroppanás fenyegető léptei dübörögnek jövőnkben.)
Ideje annak, hogy a teljességünket vegyük kezelésbe, vagyis létezésünk minden síkját elkezdjük az Egység részeként tekinteni… tisztelettel, alázattal és odaadó figyelemmel. Mert másként megint csak a szeparáció elvét követve haladunk téves irányokba…

Cs. Szabó Virág

A Szakrális Nő tréningje a Fénypont Műhelynél!