Befelé hívó erők

Befelé hívó erők

Közeledik a Mágikus Pillanat, amikor dönteni kell: merre tovább. Mindenki megkapja a kérdést, és az azonnali válasz határozza meg további Sorsunkat, egyéni és kollektív szinten egyaránt. Merthogy a sok összeadódott ‘IGEN’ energiája gondoskodik az Emberiség és a Bolygó fényes jövőjéről, míg a ‘NEM’-ek a sötét oldal hatalmát erősítik.
Mindenkinek, elkerülhetetlenül választ kell adnia – méghozzá hamarosan.
Hiába hangsúlyozod, hogy békére, harmóniára vágysz, ha közben félelmeiddel, szorongásaiddal, kétségbeeséseddel az evolúciós folyamatot akadályozod, így az ellenerőknek kiszolgáltatva éretlen, befolyásolható lényedet.
A jelenkor energiái fokozottan támogatóak: minden adott ahhoz, hogy “befogadjuk” a hívószót, és hozzálássunk a tudatos felkészüléshez. Ám ha az elmédben nagy a lárma, túl erős a gondolati aktivitás – nem hallhatod meg a Hangot, amelyet a Lelked küld feléd. Ezért fontos a meditáció – elcsendesít, hogy e belső csöndbe burkolózva meghallhasd: merre és hogyan tovább a boldogság útján, amely az egyetlen iránya a fejlődésnek.
Hatalmas háború zajlik, és nemcsak a külvilágban – a Te lényed színpadán is viaskodik a Fény és a Sötétség, a Lélek és az Egó. Ezért nehéz az élet, ezért sok a kihívás, ezért válik újra és újra bizonytalanná az ember. Mert az egó csábítása erős a matéria felé, míg a Lélek az Igazság Erejével igyekszik szerelemre lobbantani Szívedet, ezzel aktiválva Téged az ébredési folyamatban.
Mindaddig az egó győzedelmeskedik benned, amíg a sült galambra várva azt hangoztatod: “változzon a másik, hogy engem végre boldoggá tehessen”. Ha majd kimondod: “igen, itt és most változom, mert az élet kaland, amely által szabadabbá és teljesebbé válhatok” – akkor már úton vagy. Ez a kijelentés mutatja: felelősséget vállaltál Önmagadért (és bizony ez a kulcs).
Ne halogass, mert ezáltal egyre több szálkával “támad” rád az élet.
A győzelem azé, aki önként lép be a Sötét Erdőbe, kimondva az IGENT saját fejlődésének izgalmas lehetőségeire…

Cs. Szabó Virág

Olvasnivaló az Új Korról