Aranykapu

heartgateAranykapu

Nyitva van az Aranykapu…
Nincs más tennivalónk, mint besétálni rajta. Ám míg mázsás súlyokat cipelünk, a haladásunk erősen korlátozott.
A Kapun való belépéshez éretté kell válni: minden síkon megengedni magunknak a “gömbölyűséget”. Míg éles, szögletes módon éljük a mindennapjainkat a puhaság forradalma helyett, csak távolítjuk magunktól a Megváltást.

Nyitva van az Aranykapu… egy ideig. Aztán visszazár, és lesz, aki kívül marad.
Ők azok, akik minden figyelmeztetés ellenére hárítják a változást és a felszabadulást. A Szív lángoló erejének felvállalását.

Itt és most komoly az esélyünk arra, hogy a boldogságunkat megtaláljuk. Erre mindenki képes, aki a szívnyitás mellett dönt.

Emlékezz, mindig: az egyetlen felelőse e folyamatnak Te magad vagy – senki másra hárítani a saját utadról szóló döntést nem lehet.
Meditálj, pihenj a csöndjeidben, és figyeld, mit üzen a belső hangod… Azt kövesd, így eltévedni nem fogsz…
És légy odaadó, minden pillanatban, ezzel tudatosságra nevelve Önmagad: mert már nyitva van az Aranykapu… éppen most. Egy ideig…
…csak bújjatok rajta… 🙂

Cs. Szabó Virág

Kedvesek! Február 15-ig blogírói tevékenységem várhatóan szünetel. Új írásokat tőlem ez idő alatt ITT találhattok, illetve addig megtartom két korábbi blogomat is az Interneten: fenylotusz.blogspot.com, fenypontblog.blogspot.com, ezek régi írásaimat tartalmazzák. Ajánlom még olvasásra, szeretettel: Átölelem a félelmeimet. Találkozzunk februárban!
FELHÍVÁS: február 10-ig témajavaslatokat várok szeretettel a fenypont@gmail.com címre – miről szeretnétek olvasni a jövőben a blogban. A témát ajánlók között kisorsolunk februárban egy Mandralínia-könyvet. Ha írnátok, tárgyként tüntessétek fel: BLOG. Köszönöm. Szeretettel: Virág