Aranyeső

cgildNéha “gonosz mostohává” kell válni ahhoz, hogy a másik képes legyen útra kelni, megtalálni a saját Útját. Ez a gyakorlati szeretet egyik legnagyobb próbája. Tudatosság és teljes önfeladás szükséges ahhoz, hogy ki tudd mondani: Szeretlek, ezért nincs erősebb vágyam annál, minthogy teret biztosíthassak számodra a szárnyalásra. Bízom a szabad akaratod bölcsességében, és abban, hogy lényeddel fényesebbé teszed a világot. Ehhez azonban most ki kell lökjelek a fészekből, másként nem tapasztalhatod meg önmagad. És ha újra találkozáshoz segít minket az élet, már két egyenrangú, szabadságában lubickoló ember kapcsolódhat össze egy mágikus ölelésben.
(csszabovirag)

Amikor a szívek közös, áramló táncba kezdenek, ég és föld egy varázslatos ölelésben találkozik… (csszabovirag)

A feltétel nélküli szeretet meditáció. Az éntelenség állapotába ringat, Hazavezet. Ha odaadod magad neki, megváltoztatja az életedet. (csszabovirag)

A Szeretet a létezésünk ünneplése, fénylő ima a bennünk élő Istenséghez. (csszabovirag)

Jelenidejű akkor vagy, ha kitárt szívvel ünnepled az életet, mély, odaadó szerelemben, amelynek nincs fókusza, tárgya és így elvárása és reménye sincs. (csszabovirag)

Az igazi, szakrális szeretet éntelen, nem akar semmit – lubickol a most óceánjában, és gyönyörködik az élet időtlen táncában. (csszabovirag)

Ha a saját Utadat járod, a szívedbe beköltözik a Szerelem érzése, minden Létező iránt. A Világ megszépül és kinyitja rád szirmait… (csszabovirag)

Ha szeretsz, megengeded a másiknak, hogy szabadon tapasztalhassa önmagát. Az igazi szeretetszövetségekben nincs elvárás és követelés, csak biztatás és gyönyörködés egymás táncában. És persze ragyogó hála, minden közösen megélhető pillanatért… (csszabovirag)

Ha szeretem önmagam, tudatosan dolgozom azon, hogy felszabadítsam táncolni vágyó lényemet függőségeim és félelmeim alól – és megérkezzek a Pillanatba.
Ha szeretem lélektársaimat, a szívemben imát mondok szabadságukért, hogy szárnyukat kibontva legyen bátorságuk egyre magasabbra emelkedni… (csszabovirag)

Válj Önazonossá – ez az egyetlen kívánságom feléd. Az önfeledt táncodban való gyönyörködés lesz az ajándék azért, mert szabadon hagytalak… (csszabovirag)

Boldognak lenni: ez a Szolgálat egyik legtisztább módja. (csszabovirag)

A szívünk hangszer, amely egyedi muzsikájával gyógyítani tudja a világot. (csszabovirag)

A szeretet gyönyörű virág, amelynek termőtalaja a megnyílás bátorsága, táplálója a szabadon hagyás tiszta vize és a bizalom örök fénye. (csszabovirag)

Szerencsések vagyunk, mert szabad akaratunk és teremtőerőnk által bármikor ragyogóvá varázsolhatjuk életünket. (csszabovirag)


Szabad akkor vagy, ha hallod a szíved dalát. (csszabovirag)

Az emlék a múltba húz.
A vágy a jövőbe.
Ha boldog akarsz lenni, válaszd a jelen mágikus pillanatát. (csszabovirag)

Közeleg a nap, amikor döntenünk kell. Addig a mágikus pillanatig nincs más feladatunk, mint felkészíteni magunkat a tudatos választásra. (csszabovirag)

Ha segítenéd a világot, nyisd ki a szárnyaid, és légy boldog! (csszabovirag)

Ha kinyílik a Szív, átöleli és gyógyítja az egész világot. (csszabovirag)

Mindig a Nap felé fordítsd az arcodat, és emlékezni fogsz, ki is vagy valójában… (csszabovirag)

Boldognak lenni azt jelenti, hogy Egy vagy a Mindenséggel. Ez a legmélyebb Szeretet. (csszabovirag)

Táncolj a széllel, énekelj a madarakkal, ölelkezz az anyafölddel és nevess a csillagokkal! Bízz a Szívedből és az univerzum megosztja veled csodáit! A Boldogságod kulcsa Te magad vagy… (csszabovirag)