A Szakrális Nő

Köszöntő

Érezted valaha, hogy lecsöndesült elmével, tágasra tárt, aranyló szívvel fogadod be önmagadat és lényeden keresztül a világot?
Hogy áthat, eggyé-olvaszt a Szerelem érzése?
Kimosódik lényedből mindaz, ami félelem, és betölti helyét a létezés iránti áhítat és hála?
Jött-e már számodra magától a tánc, az ének és az ima sodrása?
Voltál-e kacagó gyermek, nem hederítve közben a külvilág felnőttlét irányában támasztott elvárásaira?
Élted-e valaha a belső és a külső tisztaságot, egységben, amikor nem szennyezett a bűntudat és a megfelelni vágyás rutinja?
Vágtáztál-e szabadságtól megmámorosodva az élet mezején úgy, hogy szélvész-energiáid áramában megfeledkeztél énképed és aktuális szerepeid kényszerzubbonyáról?
Mertél-e már ízig-vérig Nő lenni, minden síkot átjáró boldogságtudatban – mély hittel megmerítkezve az Öröklét mámorában?

Mindez Benned van: ez a Valódiságod megnyilvánulása.
Ha a  mindennapjaidban is tapasztalod – azt jelenti: ÉLSZ.
Ha pedig megfeledkeztél róla, azaz nem kísérőd ez az állapot – valószínűleg nem a Lelked irányít, hanem a beléd nevelt dogmák.
Ez esetben talán érzed: ideje tudatosan VÁLTOZTATNI, VÁLTOZNI. Méghozzá minden síkon. Az Új Kor felé haladó világunkban ugyanis nincs sürgetőbb tennivaló, mint a Megtisztulást választani – mindattól, ami elavult és szenvedésközpontú bennünk; és a Nyitást – a még nem ismert magasságok és mélységek felé.
Ez a Nő missziója: felvállalni saját belső ragyogását, ezzel inspirálva szerettei gyógyulását is.

A kérdés: készen állsz-e arra, hogy ELDÖNTSD: VALÓBAN VÁLTOZTATSZ, ÁTTRANSZFORMÁLOD ÖNMAGAD.

A következő hetek életmód-programja kipróbált, általam megtapasztalt gyógyító gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével egykor kinyitottam magamban az Önszeretet szelencéjét. A november 12-én induló Utazást egyszer már felvállaltam: annak idején megtanítottam általa önmagamat arra, hogy tisztelettel, áhítattal forduljak a bennem (és valamennyiünkben) élő Istennői Minőség felé… Akkor, ott számomra egy Varázslatos Kaland indult a Női Önfelfedezés Mágikus Útján…

Szívemből ajánlom a program kipróbálását, emlékezve és emlékeztetve arra, hogy minden Út egyéni és csodákkal tarkított – ha IGENT mondasz rá… 🙂

Szeretettel: Virág

Ui: Mától néhány naponta cikkeket írok a témában, ezen az oldalon.
November 9-től pedig azok a Lányok, Nők, Asszonyok, akik ITT regisztrálnak a Szakrális Nő tréningre, e-mailben hetente megkapják az életmód-program aktuális vezérfonalát, amely saját lehetőségek és a belső kreativitás szerint formálható… egyedivé. A tapasztalati megosztásoknak pedig mindig örülünk! 🙂