Szeretettel köszöntünk a FÉNYPONT KREATÍV MŰHELY Alapítvány hivatalos honlapján.

A HONLAP TELJES ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL.

Mottónk: Fogjunk Össze Egy Jobb Világért!IMG_6121(A fotót Csáti-Ersók Péter, az Alapítvány alelnöke készítette.) 

„Ragyogni a megélt mindennapokban: ez a leghitelesebb tanítás. Példát csak azzal mutathatunk, ahogyan mi magunk járjuk az utat, amit lélek-síkon, születésünk előtt, fejlődésünk érdekében felvállaltunk.”
(Szabó Virág, az Alapítvány elnöke)

 ALAPÍTVÁNYUNK tevékenysége

Alapítványunk az elmúlt másfél évtizedben számtalan módon kifejezte célját: pozitív irányba inspirálni az alkotni és tenni vágyó embereket. Jelenleg elsősorban előadások, tanfolyamok, tréningek, workshopok, konferenciák, fesztiválok és táborok keretein belül tudunk ennek teret adni – így mindazokat nagy szeretettel várjuk, akik változnának, változtatnának életükön. Erejüket, szárnyaikat megtalálva, tudásukat, tehetségüket, jóakaratukat megosztanák másokkal is – és ehhez lelkesítést, ismereteket, gyakorlatokat, energiát, társakat keresnek.

Kiadványaink, internetes fórumaink ugyanezt a célt szolgálják: ébreszteni, gyógyítani, emlékeztetni és lehetőséget adni a szárnyalásra. 

Alapítványunk az elmúlt években több más szerveződéssel összefogott. Kiemelkedő együttműködés a Magyar Musicalekért Alapítvánnyal született, amellyel karöltve világra segítette Szabó Virág Mandralínia, a harcosok földje című kisregényéből készült nagy sikerű musicalt. A youtube-on találtok részleteket a közös produkcióból, amelyet nagy szeretettel ajánlunk figyelmetekbe, ahogyan a musicalestek és riportok felvételeit is.

A Fénypont Műhely keretein belül létrejött a Fénypont Gyógyító Meseközpont és a Fénypont Szakrális Központ. Ezekről információt találhattok a honlapon, ahol az aktuális programjaink, felhívásaink is megtekinthetők.

Ha rendszeresen tájékozódnál megmozdulásainkról, kattints ide: HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZOM – illetve látogasd GYERE! menüpontunkat, ahol az aktuális programjainkat találod. Azzal is támogathatod -izmus/vallás/politikamentes kezdeményezésünket, hogy ismerőseid körében hírét viszed alapítványunknak. Köszönjük.

PAOLO COELHO személyes üzenete a fénypontosoknak: (fordítás)
“Kedves Virág és Péter, mindig kövessétek az álmotokat és  dolgozzatok érte, hűséggel!”.

Mielőtt “továbblapoznál“, megajándékozunk egy dallal, amelyet a Fénypontnak dedikált Barta Ildikó zeneszerző. ÍmeVÁLASZÚT