Szeretettel köszöntünk a FÉNYPONT KREATÍV MŰHELY Alapítvány hivatalos honlapján.

Mottónk: Fogjunk Össze Egy Jobb Világért!

IMG_6121(Fotó: Csáti-Ersók Péter) 

„Ragyogni a megélt mindennapokban: ez a leghitelesebb tanítás. Példát csak azzal mutathatunk, ahogyan mi magunk járjuk az utat, amit lélek-síkon, születésünk előtt, fejlődésünk érdekében felvállaltunk.”(Szabó Virág)

PAOLO COELHO személyes üzenete a fénypontosoknak: (fordítás)
“Kedves Virág és Péter, mindig kövessétek az álmotokat és  dolgozzatok érte, hűséggel!”.

 ALAPÍTVÁNYUNK célja és tevékenysége

A Fénypont Kreatív Műhely 2003-ban hívódott életre, két szárnyaló-alkotó, szebb világért tenni vágyó fiatal, Szabó Virág és Csáti-Ersók Péter kezdeményezésére. Alapítványként 2007. óta működünk. 

Alapítványunk az elmúlt másfél évtizedben számtalan módon kifejezte célját: pozitív irányba inspirálni az alkotni, tenni és változ(tat)ni vágyó embereket, teret adni számukra az önmagukkal és másokkal való kapcsolódásra. Az általunk szervezett programok, az általunk világra hívott kiadványok és alkotások, internetes fórumok mind ezt a célkitűzést támogatják.

A Fénypont azokról és azokhoz szól, akik:

Saját Útjukat, belső szabadságukat, harmóniájukat, kreativitásukat kívánják megtalálni. Önismeretükben mélyülnének. Alkotásra vágynak. Közösségi élményre szomjaznak. Ébrednének, változnának, változtatnának. Tudatosan haladnának fejlődésük Útján.
Hozzájárulnának a többi ember és a Világ pozitív fejlődéséhez.
Mindehhez különböző (általunk megtapasztalt, minden esetben SAJÁT) módszereket,  lehetőségeket kínálunk, amelyek valóban áttranszformálhatják mindennapjainkat, és új erőket ébreszthetnek bennünk.
Nem követünk semmilyen vallási, politikai, filozófiai irányzatot.
Az Emberben és Öngyógyító Képességében hiszünk.
Mindenkiben ott a MAG – amelyet ha vízzel, fénnyel, szeretettel és bizalommal öntözünk, ragyogó növénnyé varázsolhatunk. Játékkal, örömmel…

MANDRALÍNIA _ VARÁZSDAL 

Alapítványunk az elmúlt években több száz emberrel kapcsolódott, és több szerveződéssel összefogott.
Kiemelkedő együttműködés a Magyar Musicalekért Alapítvánnyal született, így jöhetett létre a Szabó Virág Mandralínia, a harcosok földje című kisregényéből készült musical (könyv és CD). A youtube-on találhattok részleteket a közös produkciókból. Nagy szeretettel ajánljuk ezt figyelmetekbe, ahogyan a musicalestek és riportok felvételeit is.

A Fénypont Műhely keretein belül létrejött a Fénypont Gyógyító Meseközpont, amelynek célja a mese népszerűsítése és a mesével való gyógyítás lehetőségeire való figyelemfelhívás.

Mielőtt “lapoznátok”, megajándékozunk Benneteket egy dallal, amelyet a Fénypontnak dedikált Barta Ildikó zeneszerző. ÍmeVÁLASZÚT

Mi kell a Boldogsághoz? Önismeret. Önszeretet. És megosztani Lényünk Fényét Másokkal…
(Szabó Virág)